Hírek

Multifunkcionális edzőcsarnok épül Mosonmagyaróváron2021-01-15
2021. január 15-én a mosonmagyaróvári Városháza épületében dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője jelentette be a város fejlesztési tervére vonatkozó újabb létesítmény megépüléséről szóló információkat. A bejelentés szerint
Részletek
ALIG 2 PERC ALATT KÉPBE KERÜLSZ, HOGY MI ALAPJÁN ÉS MIVEL DOLGOZNAK TÉLEN A MAGYAR KÖZÚTNÁL – VIDEÓ!2021-01-13
Hány munkagépet tud bevetni télen a Magyar Közút, hol, milyen rend alapján avatkoznak be ezek a gépek, illetve a szakemberek? Milyen utakat kezel a cég és mikor kerül sor a hóeltakarításra vagy síkosságmentesítésre azon az útszakaszon, amelyen rendszeresen közlekedem? Ha benned is megfogalmazódott hasonló kérdés a téli időszakban, nézd meg a Magyar Közút legfrissebb, pár perces videóját, amiben a téli munkával kapcsolatos legfontosabb háttérinformációkat osztják meg veled: https://www.youtube.com/watch?v=8UvDTfAIsJI&feature=youtu.be .
Részletek
Karácsonyfák begyűjtése - lakossági közlemény2021-01-06
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, valamint a Városüzemeltető- és Fenntartó Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy megkezdte a díszüket vesztett fenyőfák (karácsonyfák) begyűjtését, melyek elhelyezésére kijelölt helyek a hulladékgyűjtő szigetek mellett találhatók. Innen szállítja el a szolgáltató a zöldhulladékot hasznosítás céljából.
Részletek
Összefogás a Karolina Kórházért és a térség betegeiért2020-12-18
20 millió forint értékben adományozott mobil röntgengépet Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestülete 2020. december 18-án a mosonmagyaróvári Karolina Kórház részére. Az esemény azonban nemcsak emiatt volt kiemelt jelentőségű. dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője további jó hírrel érkezett mind az intézmény, mind a térségben élők – közel 100.000 embert érintő betegellátás – számára. Fotók: http://www.duoinfomovar.hu/?view=galeria&g=6189
Részletek
HAMAROSAN ÁTADJÁK AZ M85-ÖS GYORSFORGALMI ÚT ÚJ SZAKASZÁT – HASZNOS TANÁCSOK A KÖZLEKEDŐKNEK2020-12-14
A tervek szerint 2020. december 16-án, szerda reggel megkezdődik az eddigi lezárásokat jelző forgalomtechnikai elemek eltávolítása az M85-ös út új szakaszának valamennyi csomópontjában és a jelenlegi végcsomópontnál Csorna-nyugatnál. Várhatóan 11 órakor indulhat meg a forgalom az új út mindkét pályaoldalán. A szakaszon az autóútra meghatározott szabályok szerint lehet majd közlekedni, a főpályán a Sopronnál lévő végcsomópontot kivéve állandó sebességkorlátozás nem lesz.
Részletek
Börcsi Faluszépítő és Kulturális Egyesület összefogása a győri kórházért2020-12-11
A Győr mellett található Börcs község kulturális és faluvédő egyesülete és önkormányzata novemberben jótékonysági kezdeményezést hirdetett, hogy így támogassák a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat a koronavírus-járvány elleni védekezésben. Az akció keretében több, mint egymillió forint gyűlt össze, melyet december 11-én adtak át a kórház számára.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál