Hírek

TÁJÉKOZTATÓ A TÉLI REZSICSÖKKENTÉSBEN NEM RÉSZESÜLT HÁZTARTÁSOK SZÁMÁRA2018-08-16
A Magyar Közlöny 2018. július 27-i számában megjelent a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat (a továbbiakban: határozat), amely szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások igénybejelentést nyújthatnak be tüzelőanyag támogatásra.
Részletek
A SZOKÁSOSNÁL IS NAGYOBB FORGALOM VÁRHATÓ A KÖVETKEZŐ NAPOKBAN AZ M1-M0-M5 ÚTVONALON2018-08-14
Ausztriában augusztus 15-én, szerdán munkaszüneti nap lesz, ekkor ünneplik Nagyboldogasszony napját. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ilyenkor a vendégmunkások nagy része útra kel, ezért várhatóan már kedd délutántól a szokásosnál is nagyobb forgalom várható az M1-es autópályán, melynek során telítettebb sávokra és lassabb haladásra számíthatnak az autósok.
Részletek
Tájékoztató menetrendi változásról2018-08-13
Az ÉNYKK ÉSZAKNYUGAT-MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZRT. értesíti az utasokat, hogy a „Nyári Fesztivál, Szent István napok” rendezvénysorozat miatt
Részletek
Forgalomkorlátozások a Szent István Napok alkalmával2018-08-09
Négy napra ismét a kultúráé és a szórakozásé a nemzetközi forgalmú mosonmagyaróvári Szent István Király út mosoni szakasza. A rendezvény méltó megünnepléséhez és sikeres lebonyolításához a szervezők a lakosság segítségét és együttműködését kérik, mivel ilyenkor sok vendég és látogató is érkezik városunkba.
Részletek
FELHÍVÁS - MOSON MEGYEI TÁRLAT2018-08-07
2018. szeptember 21. – október 14. Hansági Múzeum, A mosonmagyaróvári Hansági Múzeum pályázatot hirdet Mosonmagyaróvárott és a Mosonmagyaróvári Járásban élő vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára.
Részletek
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. - Pályázati díj 1 %2018-08-02
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az önkormányzati pályázati alapok létrehozásakor arról döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg a pályázóknak pályázati díjat (megpályázott összeg 1 %-a) kell fizetni. A befizetett pályázati díjak összege együttes tartalékot képez, melyet a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság „Pályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki. A pályázók a közművelődési, sport és egészségvédelmi alap pályázati időszakában nem ismert programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál