Hírek

FELHÍVÁS TÉGLAJEGYEK VÁSÁRLÁSÁRA - „ÖSSZEFOGÁS A MAGYAR SZAKKÉPZÉSÉRT!”2018-09-26

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület kitartó és következetes munkájának, az iparosságot jellemző céltudatosságának köszönhetően a 2017 november 10-én megrendezett „Iparos Székház Birtokbavételi Ünnepségen” visszakapta az iparos elődök által felépített székházát.

Dr. Nagy István, Mosonmagyaróvár Országgyűlési Képviselője - jelenlegi Agrárminiszter hathatós közbenjárásával, Széles Sándor a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormánymegbízott, a helyi iparosság birtokába helyezte azt, az épület kulcsainak ünnepélyes átadásával.

Az Iparos Székház jövőbeni hasznosítását ipartestületünk, a jelen és a jövő iparosságának szolgálatába kívánja állítani oly módon, hogy az ügyvitelen túl az ingatlan egésze a Magyar szakemberképzés otthona legyen, az alapító iparos elődök tevékeny emlékének méltó ápolásával és annak továbbadásával.
A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a székházépület és ingatlanának felújítását saját erőből megkezdte, követve alapító elődei dicső példáját, és eme cél megvalósításáért felkérte tagságát és pártolóit, hogy csatlakozzanak a felújítás megvalósításához.

Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy téglajegy vásárlásával támogassák
Iparos Székházunk felújítását.

Az Iparos Székház számunkra nemcsak egy épület. Eltökélt szándékunk, hogy létrehozzunk a Mosonmagyaróvár és környéke iparosai számára egy méltó otthont, amely a jelen és a jövő szakemberei számára a nívós szakmai képzés támogatását, a szakterületükön történő fejlődés lehetőségét biztosítja.
Azáltal, ahogy elődeink a székház alapkövének letételével az iparosok otthonát teremtették meg, a jelen iparossága az örökül kapott székháza méltó felújításával, elődeink nyomán a jövő nemzedékének egy biztos pontot, stabil alapokat kíván adni.

Ehhez kérjük az Önök segítségét, támogatását.


A téglajegy vásárlása adománynak minősül, kérésre igazolást küldünk,
amely az adóalap terhére elszámolható.


A téglajegyek címletei:

Bronz téglajegy – 5 000 Ft.
Ezüst téglajegy – 10 000 Ft.
Arany téglajegy – 50 000 Ft.
Smaragd téglajegy – 100 000 Ft.
Rubin Téglajegy – 500 000 Ft.
Gyémánt Téglajegy – 1 000 000 Ft.

A téglajegy ára (értéke) a „Segédlevél közhasznú Alapítvány”,
„Téglajegyek a Székházért” alszámlára utalható át, illetve fizethető be.

Számlavezető pénzintézmény: Duna Takarékbank Zrt.
Bank Számlaszám: 58600252-16902286

A téglajegy vásárlása adománynak minősül, kérésre igazolást küldünk,
amely az adóalap terhére elszámolható.

Kérjük, a tisztelt téglajegy vásárlókat, hogy banki átutalással történt vásárlás estén,
a téglajegy és az igazolás kézbesítése céljából a postázási címet feltüntetni szíveskedjenek. Mindenki, aki támogatásával hozzájárul a felújítás jövőbeni alapjához, bekerül az
„Iparos Székház újjáépítéséért” elnevezésű albumba, amelyet folyamatosan vezetünk és a felújított épület ünnepélyes átadásakor hozunk nyilvánosságra. A Téglajegy vásárlás dokumentálása a Téglajegy regisztrációs listán történik, a hozzájárulók nevével és a befizetett összeg feltüntetésével együtt, amely az átláthatóság jegyében mindenki számára hozzáférhető lesz az Ipartestületünk honlapján. Mindazok számára, akik nem szeretnének szerepelni a nyilvános listán, Ipartestületünk természetesen biztosítja az anonimitást. Az alapítvány az ide vonatkozó jogszabályoknak megfelelően adja ki a befizetésről szóló igazolást.

Személyes érdeklődés és a téglajegy készpénzel történő vásárlásának lehetősége,
telefonos időpont egyeztetés alapján a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület elérhetőségein, illetve személyesen az irodájában:

Winkler Károly
elnök
mobil: +36 30/227-89-99

Banyár Tamás
titkár
tel: +36 96/215-987
mobil: +36 20/629-7525
e-mail: ipartestulet@movip.hu
web: www.movip.hu
facebook: Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület
cím: 9200. Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4.
Oszd meg ismerőseiddel:
Facebook iwiw MySpace Twitter
Vissza
a mosonmagyaróvári
információs portál